Stomatološka ordinacija CANINUS

CANINUS STOMATOLOŠKA ORDINACIJA je moderna i savremeno opremljena stomatološka ordinacija sa profesionalnim i ljubaznim osobljem, pruža vrhunske usluge iz domena stomatologije po najpovoljnijim cijenama..

Stomatološke usluge ordinacije CANINUS postale su tražene i okolnim gradovima: Trebinje, Dubrovnik, Cavtat, Nikšić, Gacko i drugim, kako radi brzine i korektnosti,tako zbog jedinstveno povoljnih cijena i kvalitetnih izrada i intervencija.


Usluge koje vam nudi Caninus dental

Posjedujemo svu potrebnu opremu i stručnost. Šarmantan i stručno osposobljen pristup, mladih i profesionalnih stomatologa, sa najboljim mogućim kvalifikacijama ljubaznosti i efikasnosti, siguran su putokaz da ulaskom u ovu ordinaciju postajete vjernim članom i pacijentom ove ambulante.

POPRAVKA ZUBA

Bolesti zuba se bave izučavanjem i lječenjem kako urođenih mrlja na vidljivim djelovima zuba tako i stečenih oštećena.

PROTETIKA (PROTEZE)

Protetska terapija (proteze) ima za cilj da nadoknadi izgubljena tkiva i da ublaži posljedice koje su nastale gubitkom zuba.

PARODONTOLOG

Parodontologija predstavlja oblast koja se bavi izučavanjem osobina potpornih tkiva zuba, kao i bolesti koja utiču na njih.

ANTI AGING I BLEFAROPLASTIKA

PU našoj ordinaciji imamo u ponudi visoko tehnološki postupak blefaroplastike kojim se uklanja višak kože s gornjih ili donjih kapaka i antiaging tretmana.

ESTETSKA STOMATOLOGIJA

Estetska stomatologija je mlada grana stomatologije, koja se razvijala zajedno sa pojavom novih estetskih materijala.

ORTODONCIJA

Ortodontskim aparatima zubi se dovode u pravilan položaj. Pravilan položaj zuba omogućava dobar kontakt zuba…

ORALNA HIRURGIJA I IMPLANTOLOGIJA

Kada stomatolog ne može da rješi vaš problem konzervativnim pristupom morate se obratiti oralnom hirurgu.

DJEČIJA STOMATOLOGIJA

Preporuka je da prvi put na stomatološki pregled roditelj dovede svoje djete najkasnije šest mjeseci nakon nicanja prvog mliječnog zuba…

IZBJELJIVANJE ZUBA

Bijeljenje zuba je jedna od procedura za koju se pacijenti sve više zanimaju. Postoji jednoseansno bjeljenje zuba koje se se izvodi…


Naš tim

Naš tim čine kako mladi tako i iskusni i profesionalni stomatolozi. Jedna smo od rijetkih ordinacija sa gostujućim doktorima koji su jedni od najvećih profesionalaca i najznačajnijih imena stomatologije u ovom dijelu Evrope. KLIKNI


Reference

Ovdje možete vidjeti fotografije nekih od naših referentnih radova. Fotografije koje su ovdje prikazane predstavljaju samo jedan mali dio onoga što smo za sve ove godine uradili i sa čime se ponosimo. Fotografije su autentične i odnose se na stanje prije intervencije i stanje poslije intevencije na našoj klinici. KLIKNI


Pošaljite upit

Ruska bb,
Trebinje 89101, RS, BiH

dentalclinic@caninus.ba
065 239-254

Učinite da vaš osmjeh zablista…