Restoran Stara Hercegovina

Restoran „Stara Hercegovina“ izgradjen je u hercegovačkom etnostilu u malom hercegovačkom selu TULI, pored magistralnog puta Trebinje – Meljine – Herceg Novi. Od Aleksine medje, raskrsnice puteva Trebinje – Dubrovnik – Herceg Novi udaljen je pet kilometara.

Kontrast-2r

Print

Dobro došli u restoran „Stara Hercegovina“.

Kontrast-13r

Kontrast-11r

Kontrast-5r

Kontrast-18r

Kontrast-17r

U restoranu služe stara hercegovačka jela, jagnjeće i teleće pečenje ispod sača, jela sa roštilja, uz veliki izbor osvježavajućih napitaka i domaćih vina visokog kvaliteta trebinjske vinarije „Anđelić“.

_MG_4574

_MG_4576

_MG_4621

_MG_4637
U restoranu „Stara Hercegovina“ može se smjestiti 60 gostiju u zatvorenoj sali, a u ljetnoj bašti još 90 gostiju. Ispred restorana je čuvani parking za putničke automobile i turističke autobuse.

_MG_4633
Menadžeri restorana „Stara Hercegovina“ daju posebne pogodnosti za odmor i ručak organizovanim turističkim grupama koje posjećuju Trebinje ili putuju prema Herceg Novom.
Posjetite nas, sigurno ćete se odmoriti i uživati u našoj gastronomskoj ponudi.
Restoran „Stara Hercegovina“ je građen za umorne i dobronamjerne goste koji borave ili prolaze kroz ovaj dio Hercegovine.
Budite i vi među mnogobrojnim gostima koji posjećuju naš restoran i zadovoljni odlaze iz njega.

_MG_4570

_MG_4579

Dočekaće Vas izuzetno prijatno i ljubazno osoblje restorana i nastojaće da Vam bude što ugodnije, da iz restorana izađete zadovoljni i da poželite opet da nam dođete.

_MG_4620

DCIM100GOPROGOPR6717.

Objekat u kome se nalazi čuveni restoran „Stara Hercegovina“, koji je goste osvojio vrhunskom uslugom i tardicionalnim specijalitetima, nudi i smještajne kapacijtete – 4 luksuzna apartamana. / apartmani su (4+2 ležaja), površine preko 30m² /

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Apartmani su opremljeni u specifičnom stilu, koji na najbolji način uklapa savremeno i tradicionlano, pa gosti mogu uživati u „staroj Herecgovini“ u novom ruhu. Enterijer odiše toplim tonovima, brižljivo biranim detaljima, kombinacijom kamena i drveta, pa sa restoranskim dijelom i lijepim prirodnim ambijenotm koji objekat okružuje čine jedinstvenu cjelinu.

DCIM100GOPROGOPR6638.

DCIM100GOPROGOPR6672.

DCIM100GOPROGOPR6653.

Stara Hercegovina Apartmani_1

Stara Hercegovina Apartmani_7

Stara Hercegovina Apartmani_48

Stara Hercegovina Apartmani_55

Stara Hercegovina Apartmani_12

Stara Hercegovina Apartmani_62

Svi apartmani su klimatizovani i posjeduju LCD TV uređaj sa satelitskom antenom, mini bar i kupatilo sa tuš kabinom. Gostima je obezbjeđen besplatan parking prostor kao i bežični pristup Internetu.Motel „Stara Herecgovian“ od Trebinja je udaljen 5 km, i u neposrednoj je blizini magistarlnog puta Trebinje – Herceg Novi. Dodatna pogodnsot ovog turističkog kompleksa je što gosti mogu uživati u lijepom prirodnom ambijentu, svježem vazduhu i odličan je izbor za sve željne pravog odmora.


Pošaljite upit -rezervaciju


Kontrast-4r

Kontrast-6r

Kontrast-7r

Kontrast-8r

Kontrast-9r

Kontrast-15r

Kontrast-16r

Kontrast-19r

Kontrast-21r

Kontrast-22r

 

_MG_4572

 

 

 

_MG_4617Kliknite ili dodirnite vizitku da biste je preuzeli

0280 STARA HERCEGOVINA 500kom-01

Posjetite sajt:
www.starahercegovina.com

Kliknite ili dodirnite flajer da biste ga preuzeli

0285 ŠAKA RESTORAN FLAJER-01r

0285 ŠAKA RESTORAN FLAJER-02r