HERZEG VILLA

Trebinje, u srcu Hercegovine, “opija” kao čarobna vila, zavodi i osvaja svakoga ko je barem jednom osjetio sve što nosi u sebi. Gordana i Mina to znaju. Ove kume, su zbog ljubavi prema svojim porodicama i želje da se vrate miru i ljepoti, Kanadu zamijenile toplim jugom Srpske, za njih pravim rajem na zemlji. Svoje novo imanje uredili su u skladu sa prirodom, nadahnute Hercegovinom. Vrata njihove “Herceg vile” ove sezone biće otvorena za sve posjetioce.

“Herceg vila” se nalazi u centru Trebinja, smještena uz rijeku, u zagrljaju Bregova.
Ovaj veliki i lijepo uređen objekat, iako u centru grada, ima privatnost i izuzetnost, prostrano dvorište i sve što vam je potrebno za odmor u Trebinju.

U Herceg Vili možete provesti jednodnevni ili višednevni odmor. Vaši domaćini su se potrudili da sve urede tako da gostima ništa ne promakne i ne moraju brinuti o detaljima.
Vila ima šest potpuno privatnih jedinica, svaki sa luksuznim namještajem, prilagođenim, domaćim, ručno rađenim krevetima od punog drveta sa visokim naslonom, sa visokim madracima. Svaka smještajna jedinica ima samostalna, moderna kupatila napravljena od lokalnih kamenih umivaonika, tuševe sa grijanim podovima i luksuznim sapunima, regeneratorom, šamponom i papučama koji će vam pomoći da vaše vrijeme ovdje učinite dodatno ugodnim.

Dvije jedinice su jednosobni apartmani, a ostala četiri su prostrane sobe, svaka ima veliki I prelijep balkon i uređena je u stilu koji odiše Hercegovinom, što u materijalima, kamenu, drvetu; što u bojama, što u imenima, pa ćete se odmoriti u lavandi, ruzmarinu ili npr. u uglu nevena.

NEVEN

RUZMARIN

LAVANDA

VRIJESAK

MATIČNJAK

Za Minu je Hercegovina novo čudo. Kao međunarodna građanka, ovdje je pronašla spokoj i prirodu koji su pokrenuli ideju, i naveli nju i njenu kumu, Gordanu, da krenu na putovanje iz kojeg se “izrodilo” čudo u dizajn.
Gosti su dobrodošli da uživaju u privatnosti svoje sobe ili se okupe u kafiću uz obrok, i sasvim sigurno imaju na raspolaganju sve potrebne sadržaje.


Nema pravog odmora bez kupanja, posebno u ljetnoj sezoni, Herceg Vila ima SPA centar koji je također fokusiran na prirodno zdravlje, te bazen. Ovdje je gostima na raspolaganju program medicinske i opuštajuće masaže.
Za one koji vole javna kupališta, tu je bazen Bregovi, a u pogledu na ovaj dio grada možete uživati na velikim terasama.

I to nije sve. U dvorištu se nalazi ljetnikovac sa kuhinjskim priborom, pa se veče može “začiniti” roštiljem i druženjem na svježem zraku. I sve to u centru Trebinja.

Za sve posjetioce osiguran je prostran, besplatan parking. Dakle, sve što vam je potrebno za odmor je tu.
Domaćini, Gordana i Mina već nekoliko godina strpljivo grade ovaj kutak i rado dočekuju prve goste. Rezervišite svoje mjesto na vrijeme!


+38766773230 Viber or Whats App