BODYLAB

Bodylab je Danska firma koja se bavi proizvodnjom i prodajom vrhunski kvalitetnih dodaka prehrani koji su obavezni u svijetu svakog ozbiljnijeg sportiste.

bobylab-featured-image

Bodylab je tržišni lider u razvoju i proizvodnji dodataka prehrani, poznatim po funkcionalnosti i neodoljivom okusu. Firma je osnovana 2001. godine i vrlo brzo se našla u samom vrhu po kvaliteti svojih proizvoda u EU. Pri samoj proizvodnji proizvoda se koriste samo najbolje suptstance i materijali, a kontrola je na najvećem svjetskom nivou. Svi proizvodi koji se nalaze u prodaji su prošli najstrože kontrole i rađeni su po najboljim formulama.

Whey100_BCAA_gratis_gave

plakat-

NAŠ ONLINE SHOP NUDI:

BODYLAB DODACI PREHRANI:

  • PROTEINI
  • AMINOKISELINE
  • PROTEIN BAROVI
  • MRŠAVLJENJE/DIJETA
  • POVEĆANJE MASE
  • KREATIN
  • VITAMINI / MINERALI / RIBLJE ULJE
  • ENERGIJA / PRE-WORKOUT
  • ŠEJKERI / SHAKER BOTTLE
  • NAMAZI / PRELJEVI

Proteini

Proteinski prah je dijetetski dodatak za entuzijaste za vježbanje. Proteinski prašak dodaje dodatnu bjelančevinu u tijelo tako da imate dovoljno proteina za jačanje “sinteze mišićnih proteina” koja je odgovorna za izgradnju mišićne mase. Protein se sastoji od aminokiselina, koje igraju središnju ulogu u mnogim procesima koji se javljaju u ljudskom tijelu.

Proteinski prah u samo nekoliko godina postao je jedan od najpopularnijih dijetetskih dodataka za entuzijaste vježbanja na svim razinama. Sam Bodylab proizvodi proteinski prašak – sve se to događa u Danskoj i zato vam jamčimo najvišu kvalitetu kada kupite svoj protein u prahu od Bodylab.

 

whey-100-1kg-3x-2019-pBodylab_Whey_100_proteinpulver_1_kg_1538126185get-started-box-the-protein-bar-new-design-p

Aminokiseline

Aminokiseline su međusobno povezane peptidnim vezama. Hidroliza peptidnih veza razbija protein na manje dijelove, oslobađajući pojedinačne aminokiseline – baš kao i naš probavni sustav.
Aminokiseline su jedna od osnovnih komponenti celokupne strukture tela. Oni djeluju kao stimulansi za metaboličke procese, čine “gradivne blokove” mišićnih proteina i igraju važnu ulogu u odnosu na mnoge tjelesne funkcije.
Amino kiseline su lakše za telo da se probavi i apsorbuje, i obezbedi brži protok aminokiselina u krvotok preko drugih izvora proteina. Nema nuspojava uzimanja tableta aminokiselina ili tečnih aminokiselina.

bcaa-3x-324x324

Protein barovi

S protein barovima uvijek imate pri ruci bogatu bjelančevinu koja može osigurati stabilnu koncentraciju aminokiselina i visoku razinu energije između obroka.

Protein barovimogu poslužiti i kao zdrav obrok kada želite nešto ukusno i želite izbjeći previše praznih kalorija.

proteinbarer_4c-1

Mršavljenje/Dijeta

Odabrati dijetu za mršavljenje jednako je teško kao i pridržavanje te iste dijete. Prije svega, kod odabira dijete treba pripaziti da vam namirnice koje se najčešće koriste nisu mrske jer će samim time biti previše teško držati se rasporeda prehrane kojega ta dijeta nalaže.

diet-shake3x-324x324

Povećanje mase

Ako kombinirate odgovarajući kalorijski višak i visok unos proteina, npr. pomoću Bodylab Gainera, uz vježbu za stimulaciju mišića, tada dobijate na mišićnoj masi.

Važno je naglasiti da dobitak na težini ne bi trebao zamijeniti trenutnu prehranu, već samo dopuniti da bi se povećao ukupni unos kalorija i proteina.

Neprestano nastojimo stvoriti savršenu sinergiju u našoj varijanti, te neprestano razvijamo nove, ukusne okuse. Stoga ćete pronaći razne.

weight-gainer-ultimate-chocolate-p-324x324

Kreatin

Vaše tijelo može graditi mišićnu masu vježbanjem samo ako apsorbira dovoljnu količinu energetskih nutrijenata za izgradnju mišića u obliku ugljikohidrata i proteina.

kreatin-trans-1-324x324

Vitamini/Minerali/Riblje ulje

Pazite na unos zdravih nutrijenata i dodataka prehrani kojima ćete očuvati zdravlje, kao naše najveće bogatstvo. U našoj ponudi odaberite vitamine, minerale, zdrave masti (omega-3) namijenjene ženama i muškarcima.

Energija/Pre-workout

Dnevni umor je jedna od najčešćih stvari na koje se ljudi žale. Suprotstavite se sve većem umoru tako što ćete kontrolirati svoj san, dijetu i tjelovježbu, ali ponekad vam još uvijek treba dodatna energija u svakodnevnom životu. Može biti u vezi s zahtjevnim zadatkom ili prije treninga. Mnogi naši kupci uživaju, na primjer, energetske dodatke prije teških vježbi za noge.

Ispod možete vidjeti različite vrste energetskih proizvoda koje smo dizajnirali kako bi vam pružili poželjan energetski poticaj kako biste mogli pružiti dodatni napor.

Šejkeri/Shaker bottle

Šejker je idealan kada želite proteinski šejk koji je potpuno bez kvržica i ako želite da uživate u BCAA ili vode tokom treninga.

shake-bottle-3x-324x324

Namazi/Preljevi

Bodylab je u kratkom vremenu postao vodeći na tržištu u razvoju proizvoda za zdrav način života. Ova brzorastuća kategorija hrane sastoji se od gotovih, nutritivno poboljšanih proizvoda s naglaskom na povećan sadržaj proteina bez dodanog šećera.

NOVO – Whey 100 okus Čokolada Banana 💪😋👍


NOVO - Whey 100 okus Čokolada Banana

Kupovinu proizvoda možete obaviti preko oficijalnog sajta:

www.bodylab.ba

ONLINE SHOP

Kupovinom vrijednosti proizvoda preko 80KM ostvarujete besplatnu dostavu na cijeloj teritoriji BiH.

A sve proizvode imamo u Trebinju, kao i stručno i edukovano osoblje koje će vam pomoći u izboru adekvatnih proizvoda iz naše ponude…


UKOLIKO IMATE PITANJA ISPOD SE NALAZI KONTAKT FORMA


Informacije
Tel. +387 65 402 621
info@bodylab.ba

Dostupnost
Pon – Pet: 09:00 – 18:00

Bodylab
BIH

Za sve informacije i pitanja možete koristiti naš Viber broj:

+387 65 402 621