Auto servis AUTOUNION

autounion trebinje 0.jpg

VASO autounion MAGIC PRO 800x600px-01

VASO autounion MAGIC PRO-04-04

AUTOUNION AKCIJA AUTOGUMA-03a

AUTOUNION FELGE-03

Autounion d.o.o Trebinje osnovan je 1988 godine, zapošljava 12 visokostručnih radnika koji svojim iskustvom daju doprinos kvalitetu naših usluga. U toku 2011 smo se uselili u novi – moderno opremljeni prostor.

DCIM100GOPROGOPR1578.

DCIM100GOPROGOPR1565.

U sklopu Autounion centra posluje auto servis, vulkanizerska radnja i prodavnica autodijelova, kao i caffe bar u kome se možete osvježiti i sačekati završetak posla koji ste nam povjerili.

Preporučujemo se, pored fizičkih lica, i malim i velikim preduzećima za održavanje voznog parka.

Odlučili smo se da Vam se u skladu sa svjetskim trendovima rasta i razvoja Internet tehnologija i ovim putem približimo u poslovnoj komunikaciji, te predstavimo na jednostavan i pregledan način naše usluge.

autounion trebinje 3

autounion trebinje 4

autounion trebinje 5

Ovdje možete saznati više o našem Autounion centru, informisati se o našim uslugama ili brzo i jednostavno postaviti pitanje o željenoj usluzi putem elektronske pošte ili telefonom. Naši zaposleni poslati će odgovor u najkraćem roku ili Vas kontaktirati telefonom.

Nadamo se da ćete u ovom virtualnom obilasku našeg preduzeća  pronaći potrebne informacije, te dobiti potpuniju sliku o širokom spektru naših usluga.


1. Auto servis

U Auto Servisu obavljaju se gotovo sva ispitivanja vezana uz pronalaženje kvarova i njihov popravak. Posjedujemo KOMPJUTERSKU DIJAGNOSTIKU za sve vrste vozila. Ovdje se naravno mogu obaviti i svi automehaničarski radovi kao što su:

 • Izmjena ulja i maziva, remenja itd,
 • Servis kompletnog vozila (izduvni sistem, kočioni sistem, kontrola tečnosti, kontrola gasa itd),
 • Priprema za tehnički pregled,
 • Generalno uređenje motora,
 • Generalno uređenje mjenjača,
 • Podešavanje trapa (raspon-reglaža),
 • Kontrola i zamjena amortizera,
 • Servisiranje klima uređaja (popravak i dopunjavanje plina i ulja, ugradnja novih kompresora)
 • Servisiranje akumulatora Blackhorse, čiji smo zastupnici (ispitivanje, sertifikacija, zamjena u garantnom roku)
 • Laserska reglaža trapa na putničkim i teretnim vozilima na Hunter mašinama ,

Dok čekate možete se opustiti i popiti piće u našem Caffe bar-u.

RADNO VRIJEME SERVISA:
radnim danima od 08h  do 20h, nedeljom ne radi
Kontakt: + 387 66 001 081

Vulkanizer

autounion trebinje 1.jpg

U vulkanizerskoj radnji možete obaviti veliki broj usluga od kojih izdvajamo neke:

 • Kompjutersko balansiranje i montaža čeličnih felni
 • Kompjutersko balansiranje i montaža aluminijskih felni
 • Popravak oštećenih guma
 • Krpljenje guma, itd

autounion trebinje 7.jpg

Ukoliko se odlučite na zamjenu i montažu novih guma, kod nas možete kupiti najpoznatije auto gume, a iz širokog asortimana auto guma izdvajamo:

 • Continental,
 • Michelin,
 • Goodyear,
 • Sava,
 • Tigar,
 • Debica,
 • Uniroyal,
 • Sportiva itd.

Za sve gume kupljene kod nas, montaža i balansiranje su besplatni.

RADNO VRIJEME VULKANIZERA:
radnim danima od 07h do 20h, nedeljom od 08h do 14h
Kontakt: + 387 66 001 080


Besplatna montaža i balansiranje

U vulkanizerskoj radnji koja se nalazi u sklopu Autounion centra nudimo Vam  besplatnu montažu i balansiranje za sve gume kupljene u našoj prodavnici.

autounion trebinje 8.png


Reglaža prednjeg trapa

U servisnom centru Autounion u ponudi je nova usluga reglaže prednjeg trapa za sve vrste automobila. Reglaža se vrši sa najmodernijim uređajem Geoliner 550 Prism.

autounion trebinje 9.png


Punjenje auto klima uređaja

U Auto servisu Autounion centra nudimo Vam  dijagnostiku i punjenje auto klima uređaja najsavremenijim digitalnim aparatom  renomiranog proizvođača Silco.

autounion trebinje 10.png


Prodaja i servis akumulatora

Preduzeće Autounion je zastupnik firmi:Varta, Duracell, Topla, Energizer, Vesna i Dynamic. U našem centru možete izvršiti ispitivanje ispravnosti, izdavanje sertifikata ispravnosti i zamjenu akumulatora u garantnom roku.

autounion trebinje 11.png


2. Auto dijelovi

autounion trebinje 12.jpg

Preduzeće Autounion pruža Vam jedinstvenu ponudu autodijelova. Široka ponuda artikala u našoj prodavnici sadrži gotovo sve proizvode koji se na tržištu autodijelova traže:

 • dijelove motora,
 • dijelove vješanja,
 • elektronika i elektrika, prenosni i kočioni sistem,
 • izduvni sistem,
 • sistem upravljanja,
 • kompresore za klima uređaje,
 • akumulatore (Duracell, Varta, Energizer, Topa, Dynamic, Vesna),
 • ulja i specijalne tekućine (Shell, Castrol, BP, Valvoline, Ford, Opel, Mercedes, BMW, Mobil, Optima, Selenia),
 • auto kozmetiku (Sonax – kompletan program)
 • auto zaštita, alati i dodatna oprema, te još mnogo toga.

Ukoliko na lageru ne posjedujemo dio koji vam je potreban, možemo ga nabaviti u roku od 48h.

Od samog početka, preduzeće Autounion je pažljivo birao svoje dobavljače autodijelova. Sve su to proizvodači koji su zbog visoke kvalitete svojih proizvoda stekli povjerenje poznatih proizvodača automobila.

Na kraju ako se tome pridoda da su svi artikli u kvaliteti originala, s povoljnom cijenom, s pravom se može reći da je ova ponuda autodijelova jedinstvena. Od proizvođača autodijelova navodimo samo neke važnije čije dijelove možete pronaći kod nas: ATE, Bosh, Luk, MAN, Beru, Delphi, Mahle, Sachs, Metelli, Boge, Algo, Wahler, Dayco, Contitech, Elastogran, Ruville, Textar, Elring AG, General-Electric, GSP, Lemforder, Filtron, Energizer i mnogi drugi.

RADNO VRIJEME PRODAVNICE:
radnim danima od 07h do 20h, nedeljom od 08h do 14h
Kontakt: + 387 59 271 100


3. Auto gume

Proizvođači guma čije proizvode možete naći u našoj ponudi:

autounion trebinje 13autounion trebinje 14autounion trebinje 15

Preduzeće Autounion d.o.o. sa sjedištem u Trebinju, bavi se prodajom novih auto guma poznatih proizvođača, kao i aluminijskih te čeličnih felgi za automobile. Na jednom mjestu u stanju smo Vam ponuditi veliki izbor različitih modela poznatih i manje poznatih proizvođača, po izuzetno povoljnim i atraktivnim cijenama.

BESPLATNO !!!
“… u vulkanizerskoj radnji vršimo besplatnu montažu i balansiranje za sve gume kupljene u našoj prodavnici.”

Od proizvođača guma, u našoj ponudi zastupljeni su: Continental, Michelin, Dunlop, GoodYear, Semperit, Barum, Sava, Debica, Sportiva, Tigar, Mitas, Seha i Generaltire.

Vršimo dostavu guma u cijeloj Bosni i Hercegovini. Ukoliko želite nabaviti gumu a ne živite u Trebinju obratite nam se ili pošaljite upit u vezi roka isporuke i cijene za istu. Ukoliko na legeru nemamo gumu koja Vam je potrebna možemo je nabaviti u roku od 48h.

Tipovi guma:

Ljetne gume

Gume ultra visokih performansi (UHP – Ultra High Performance)

Ove gume su namjenjene vozačima koji vole brzu sportsku vožnju, kojima visoke performanse i najbolje moguće prijanjanje znače daleko više od dugotrajnosti guma. Napravljene su od mekše smjese koja omogućava bolje prijanjanje i sigurnu, brzu vožnju u krivinama. S druge strane, nedostatak im je brže trošenje i kraći vijek trajanja. Šara gazećeg sloja je dizajnirana tako da se postigne vrhunsko prijanjanje na suvom zarad slabijeg odvođenja vode na mokrom putu.

Gume visokih performansi

Gume visokih performansi su namijenjene za gradsku vožnju i vožnju na auto putevima. Šara je sa plićim kanalima, performanse na mokrom su lošije, a bolje na suvom putu. Karakteristike gume koje određuju dobro ponašanje na suvom i mokrom putu, variraju od proizvođača do proizvođača i od modela do modela istog proizvođača. Proizvođači se takmiče ko će razviti gumu sa što bolje izbalansiranim svojstvima i za suv i za mokar put.

Gume standardnih performansi

Gume standardnih performansi namijenjene su pretežno za gradsku vožnju i često se zovu gume za tri sezone. Optimizovane su za toplo vrijeme, bilo za suv ili vlažan put. Nemaju dobre karakteristike na snijegu i ledu tako da zimi moraju biti zamijenjene. Ova klasa guma je generalno jeftinija od guma visokih performansi.

Zimske gume

Kad temperatura vazduha padne ispod +7°C, ljetne gume gube svojstva i potrebno ih je zamijeniti  zimskim gumama. Pošto su uslovi na putu drugačiji (led, snijeg, bljuzgavica, voda) potrebna je drugačija smjesa i cjelokupan dizajn gume. Smjesa je mekša, na bazi silike, a dezen gume drugačiji – sadrži veći broj lamela, paralelni kanali su dublji i bolje odvode vodu. Automobil je stabilniji, prijanjanje je znatno bolje, zaustavni put je kraći.

S druge strane, na višim temperaturama, gume se brže troše i imaju znatno slabije karakteristike nego zimi, te ih treba obavezno zameniti ljetnim.

Gume za sve sezone (M+S, All season tires)

Gume za sve sezone predstavljaju pokušaj da se napravi guma koja bi bila kompromis između dobrog ponašanja na suvom i vlažnom putu ljeti, i dobrog ponašanja u zimskim uslovima, kada su na putu snijeg i led. Smjesa koja je namjenjena ljetnim uslovima ne može biti jednako dobra i na snijegu i ledu. Zato su ove gume najčešće loš izbor – nisu ni dobre ljetne, ni dobre zimske gume. Vodeći svetski proizvođači ih sve manje proizvode.

Adresa:
Trg Petra l bb (kod stadiona Leotara)
89101, Trebinje
Republika Srpska (BiH)
autouniondoo@yahoo.com
prodaja@autounion.ba
Telefon: + 387 59 271 100
Faks: +387 59 271 101
Mobilni: + 387 65 619 087
Radno vrijeme: Maloprodaja:7-20h, nedeljom:08-14h, (Kontakt: + 387 59 271 100)
Servis:08-20h, nedeljom: ne radi, (Kontakt: + 387 66 001 081)
Vulkanizer:07-20h, nedeljom:08-14h, (Kontakt: + 387 66 001 080)