VETERINARSKA AMBULANTA ANIMAVET

Veterinarska ambulanta i apoteka Anima Vet uspješno vodi računa o zdravlju velikog broja kućnih ljubimaca na teritoriji Trebinja.


FLAJER ANIMA

Trebinje info ANIMANET 1

Zahvaljujući upotrebi najsavremenije opreme i stručnosti našeg kadra, za vrlo kratko vrijeme stekli smo povjerenje vlasnika najrazličitijih vrsta kućnih ljubimaca. U prijatnom i moderno opremljenom prostoru naše ambulante, dočekaće Vas tim veterinara sa dugogodišnjim iskustvom koji se trudi da svim pacijentima omogući najbolju moguću uslugu, koristeći individualan pristup svakom ljubimcu.

Trebinje info ANIMANET

Anima Vet veterinarska ambulanta u Trebinju na Rastocima, nudi Vam sledeće usluge:

• dijagnostika i terapija;
• porodiljstvo;
• stomatoloske intervencije;
• internistička dijagnostika;
• dermatologija;
• laboratorija;
• vakcinacija;
• preventiva, njega rast i razvoj;
• medicinska hrana:
• veterinarski preparati,
• Кućne posjete;
• dežurni veterinar.

Sa upotrebom različitih dijagnostičkih metoda, kvalitetnom opremom i prostorom, stručnim kadrom, kao i modernom pristupu ljubimaca, veterinarska ambulanta Anima Vet zadovoljava visoke standarde. Ljubaznost, posvećenost i odgovornost našeg osoblja, učiniće boravak Vašeg ljubimca u ambulanti prijatnim iskustvom.

Pravovremena i tačna dijagnoza je najbitnija u spriječavanju napredovanja odredjene bolesti. Kako bi Vaš ljubimac uvijek bio zdrav, ambulanta Anima Vet nudi Vam kompletnu dijagnostiku (ultrazvučnu, kardiološku i laboratorijsku), uz upotrebu moderne opreme koja omogućava potpuni uvid u zdravstveno stanje Vašeg jubimca.

Pet shop Anima Vet

Kao iskreni ljubitelji životinja željeli smo da na jednom mjestu vlasnicima kućnih ljubimaca omogućimo da pronadju sve što im je potrebno za ishranu i njegu njihovih nerazdvojnih prijatelja. Asortiman naših proizvoda čini hrana oprema za:

-PSE
-MAČKE
-RIBICE
-SITNE GLODARE
-PTICE…

Od opreme kod nas možete pronaći: kaveze, hranilice, akvarijume, pumpice za vodu, transportere, torbe, ruksake, ogrlice, povoce, korpe, posude za hranu i vodu, četke, česljeve, trimere, šampone, regeneratore, igračke, ležaljke, prostirke, grebalice, penjalice, posipe, toalete, lopatice.

Obraćajući pažnju na potrebe kućnih ljubimaca za kvalitetnom hranom, koja će podsticati njihov pravilan rast i razvoj, pripremili smo vam bogatu paletu proizvoda najpoznatijih svetskih proizvodjača. Pristupačne cijene hrane za pse, mačke, ptice, ribice i glodare iz našeg ponude, omogućiće vam da imate zdravog i veselog ljubimca.

Brendovi koje zastupamo u našem pet shopu su:

-ROYAL
-CANIN
-BRIT
-PRO PLAN
-DOG CHOW
-FARMINA
-PEDIGRE
-WHISKAS
-HILLS

Trebinje info ANIMANET

Trebinje info ANIMANET

Trebinje info ANIMANET

Animavet pored vrlo dobro орremljene apoteke, u svojim prostorijama ima labaratoriju, kao i operacionu salu.

Trebinje info ANIMANET

Trebinje info ANIMANET

Savjete za Vaše kućnje ljubimce možete dobiti telefonom ili lično kod nas u Ambulanti gdje je uvijek prisutan veterinar.

 

ANIMA VET BAĆI VIZIT KARTA