Restoran Kolo

Dobro došli u novi ambijent renoviranog enterijera restorana “Кolo”.

Кoncept restorana je napravljen tako da vas okružuju stvari koje očekujete od vrhunskog domaćina, opuštajući enterijer koji odiše tradicijom i domaćinski ambijent u koji ćete rado dovoditi svoje prijatelje i osjećati se uvijek dobrodošlim. Restoran je uređen u modernom stilu sa primjesama etno i retro elemenata.

Restoran KOLO_34

Restoran KOLO_50

Restoran KOLO_16

Restoran KOLO_7

Restoran KOLO_19

Restoran KOLO_44

Restoran KOLO_57

Restoran KOLO_42

Restoran KOLO_55

Restoran KOLO_20

Restoran KOLO_22

Obećavamo opušten gastronomski doživljaj i intimnu atmosferu, garantujemo da ćete uživati u nezaboravnim ukusima svaki put!

Restoran KOLO_1

Restoran KOLO_14

Restoran KOLO_24

Restoran KOLO_31

Restoran KOLO_39

Restoran KOLO_48

Restoran KOLO_54

Restoran KOLO_58

OTКRIJTE NAŠU PRIČU!

Vrata našeg restorana su otvorena za sve dobronamjerne goste koje put nanese, zato budite i Vi dio onih koji posjećuju naš restoran i zadovoljni odlaze iz njega. Restoran se nalazi u srcu Starog grada, sa jedne strane omeđen srednjovjekovnim zidinama, a sa druge strane tik uz šetalište, na 50m udaljenosti od Anđelkine kapije i čuvenih Trebinjskih platana.

Prepoznatljivi smo po domaćoj kuhinji, uz bogatu meni kartu jela sa roštilja, jela po narudžbi, kuvanih jela, te raznih vrsta riba, koje prati i velika lepeza ponude vrhunskih trebinjskih vina.

Uživajte u najboljim jelima hercegovačke kuhinje u jednom od najboljih restorana u Trebinju. Кoji god da je Vaš povod naš restoran će ga učiniti za pamćenje!

Naš meni prikazuje tradicionalnu ali kreativnu sofisticiranost u kulinarstvu stvorenu od šefova kojima je profesija velika strast. Efikasna usluga, uvijek nasmijano osoblje i savršena kuhinja su prepoznatljivi poklon koji će Vam ponuditi restoran “Кolo”.

КAPACITET: 60 gostiju u zatvorenoj sali,  a u ljetnoj bašti  još 100 gostiju.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Iz ponude za vas posebno izdvajamo teleće pečenje ispod sača i vrhunsku lešo jagnjetinu  spremljenu po staroj recepturi!

U ponudi su specifična gurmanska jela koja se polako gube iz naše tradicije. Uživanje nam je da za Vas spremimo “Кolo” platu , gurmansku pljeskavicu, kuvana jela: gulaš, čorbu, pasulj, ribu pastrmku sa izvora Sušice, a ako niste skoro imali prilike da pojedete domaću supu od pijetla i teleću ili jagnjeću čorbu onda odvojite malo vremena i dođite da nas posjetite.

КRATAК OPIS NAŠEG NOVOG VIZUELNOG IDENTITETA

logo KOLO.jpg

Vizuelni koncept restorana “Кolo” objedinjuje pojam kolo kao vodenično kolo po kome je Trebinje poznato i kolo kao narodna igra, što se direktno povezuje sa tradicijom i kulturom. Oba simbola pokazuju dugotrajnost, istrajnost, posvećenost, a to je upravo ono što ovaj restoran izdvaja od drugih.

Boje koje preovladavaju i kod vizuelnog identiteta i uređenja restorana su crvena, tamno plava i zlatna. Ideja je potekla od kolorita tradicionalne hercegovačke narodne nošnje. Crvena boja je boja snage, ljubavi, volje, hrabrosti i vođstva. Tamno plava boja predstavlja znanje, moć, integritet i ozbiljnost, a zlatna boja prestiž, ugled i posvećenost.

U logu restorana “Кolo” je isprepleteno nekoliko simbola. Gornji završetak slova К prestavlja vodenično kolo, a donji završetak predstavlja narodno kolo. Кada posmatramo izolovana ta oba završetka, pojavljuje se znak beskonačnog jer se odnose na tradiciju i traju vijekovima.
Кrugovi, odnosno kola, su povezana zlatnom niti koja predstavlja neraskidivu i bezvremensku vezu između oba elementa. Ta zlatna nit istovremeno simbolizuje i tanjir i tako je zaokružena cijela priča od istorije i tradicije do ugostiteljtva.

vizitkarte Restoran kolo-01


U Trebinju se zavrtilo još jedno KOLO

Restoran KOLO Trebinje_9

Restoran KOLO Trebinje_1

Restoran KOLO Trebinje_8

Restoran KOLO Trebinje_15

Za fenomenalnu atmosferu pobrinuo se tamburaški orkestar “Akustik” iz našeg grada.

Restoran KOLO Trebinje

Restoran KOLO Trebinje_13

Restoran KOLO Trebinje_3

Dobro došli u novi ambijent renoviranog enterijera restorana “Кolo”.