APARTMANI SVITAVAC

Odmor je u prirodi. Odmor je na čistom planinskom vazduhu, a još ako ste u zaleđu jadranske obale, onda je uživanje zagarntivano.

Upravo na takvom lokalitetu, na Zupcima, na pola puta između Trebinja i Herceg Novog, na mjestu gdje se ukrštaju i sudaraju mediteranski i kontinentalni vjetrovi, smještena je kuća za vaš idealan odmor.
“Svitavac” se ušuškao na velikom imanju, okružen poljima i četinarskom šumom, a pogled prema Orjenu- zaštićenom parku prirode ili prema zubačkom platou oduzimaju dah.

Kuća “Svitavac” raspolaže sa velikim dnevnim boravkom, četiri spavaće sobe, kuhinjom, kupatilom. Opremljena je tako da gostima ništa ne nedostaje tokom boravka i da se osjećaju kao kod svoje kuće.
Prostrano dvorište, bazen u kome mogu uživati djeca, ali i oni stariji, roštilj i druge pogodnosti garantuju pravu relaksaciju i uživanje.
Ako ste od onih što se ne hvataju lako kuhinje, ne brinite, u neposrednoj blizini nalaze se dvije konobe, sa najboljom ponudom autentičnih hercegovačkih specijaliteta.
Svitavac je pravi izbor i za one željne aktivnog odmora, jer se u blizini nalazi izletište Ubla, sa novootvorenim avantura parkom.
Pozicija ove kuće za odmor je takva da za svega tridesetak minuta možete biti na hercegnovskoj rivijeri, ili u Trebinju, koje čeka sa nikad sadržajnijom turistučkom ponudom.
Nakon ispunjenog dana “Svitavac” čeka, i ugodne, planinske temperature, za noći pravog odmora i užitka.


+38765472799

Dobro došli!