APARTMAN MEDITERRANEO

Apartman Mediterraneo Trebinje – Vaša mala oaza na toplom jugu Srpske

Apartman je smješten u novoj zgradi u strogom centru Trebinja, sa obezbijeđenim besplatnim parkingom. Jednosoban, kompletno i moderno opremljen, do najsitnijih detalja i kućanskih aparata, kako bi vaš boravak bio što ugodniji, i kako biste se osjećali baš kao kod kuće. Sadrži 2 flat-screen TV, mašinu za pranje veša, mašinu za pranje pošuđa, usisivač, mini aparat za kafu, ketler, opremu za peglanje, klimu a gostima je na raspolaganju i besplatan WiFi. Super market Tropic se nalazi u zgradi.

Apartman je predviđen za boravak maksimalno četiri osobe i jedne bebe, idealan za porodični odmor, a može biti i pravi izbor za romantični vikend za dvoje.

Prostor odiše mediteranskim stilom, uređen je sa mnogo ljubavi i pažnje. Umjetnine na zidovima su ručni rad vlasnice Maje, a napravljeni su od materijala koje je, kao suvenire, donosila sa svojih putovanja.

Okružen je gustim drvećem i orijentisan ka sjeveru, 10 minuta hoda do kafića, restorana i svih glavnih atrakcija u prekrasnom gradu Trebinju, 5 min lagane šetnje do olimpijskog bazena a svega 30 min vožnje autom do prelijepog Jadranskog mora, kristalne boje vode i prelijepih plaža.

Predivan balkon sa pogledom na Hercegovačku Gračanicu na brdu Crkvina, razlog je više da vaš izbor bude apartman Mediterraneo.

Apartman Mediterraneo je mala oaza za odmor za sve zaljubljenike u istinske prirodne ljepote, tragače za umjetničkim nadahnućem i hedoniste koji čeznu za hercegovačkim gostoprimstvom.

Tim apartmana Mediterraneo želi da tokom boravka u ovom objektu bude kao da ste, bar na kratko, u svom domu. Tu su za sve informacije, sugestije i da Vas upoznaju na najbolji mogući način sa bogatim kulturnim i muzičkim događajima i da toplo preporuče hercegovačke gurmanske specijalitete koji su nadaleko poznati i van granica Republike Srpske.

Apartman Mediterraneo vas čeka, da zajedno stvaramo najljepše uspomene, sa željom da se ponovo vratite.